Сьогодні без спецій і приправ ніяке приготування їжі не обходиться. Це стосується як готування на кухні у власному будинку, так і промислового виробництва. А все тому, що ці (в більшості випадків натуральні) добавки допомагають повною мірою розкритися смаку страви, або ж взагалі є необхідною складовою, без якої того чи іншого страви не може бути як такого.
Купити приправи оптом буде найбільш вигідно масовим виробникам продуктів харчування і напівфабрикатів (ковбасним цехам, сироварні, пекарень, кондитерських).
Купити спеції оптом в Україні вам пропонує національна фірма «ФУД-ПАК». В даний час асортиментний ряд виглядає наступними позиціями:
ароматизатори та добавки до ковбасних виробів та м'яса;
добавки для виробництва сирів;
харчові барвники;
соуси і маринади.
освіжувачі м'яса.
Замовляючи у нас приправи і спеції оптом, ви отримаєте 3в1: миттєву обробку заявки, продукт екстра-класу, економію коштів. Купити приправи, спеції ви можете, зв'язавшись з фірмою «ФУД-ПАК» будь-яким зручним для вас способом: залишивши заявку на сайті, написавши на мейл або зателефонувавши.
Аніс - одна з найпоширеніших прянощів в кулінарії. В якості прянощів використовуються переважно плоди аніс а, які мають інтенсивний легкий освіжаючий аромат і солодкуватий приємний смак.
У домашній кулінарії зазвичай застосовуються всі частини рослини. Їх використовують як в свіжому, так і в...
Білий перець - не окремий вид перцю, а особливим чином оброблений Piper nigrum (чорний перець). Він являє собою майже зрілі, очищені від оболонки плоди (точніше, вже насіння) кремово-білого кольору з більш тонким і сильним ароматом, ніж у чорного перцю.
Білий перець цінується дорожче чорного і...
Спецією служать невеликі, довгасті ягоди барбарис а, розміром до 1,5 см. Зрілі ягоди барбарису мають гарний темно-червоний або темно-синій колір і приємний терпко-кислий смак. За кислий смак барбарис іноді називають північним лимоном, але якщо збирати ягоди пізньою осінню, коли вони вже зворушені...
Гірчиця біла заслужено відноситься до числа найпопулярніших спецій. Вона володіє особливим ароматом і смаком і служить основним інгредієнтом для приготування однойменної приправи. З насіння гірчиці білої виготовляється гірчичне масло. Воно не прогоркает і довго зберігається. Борошно білої гірчиці...
Духмяним перцем приправляють найрізноманітніші страви: супи, м'ясо, дичину, салати, і навіть десерти (рисові і пудинги). Дивно, але цю ароматну приправу додають навіть у ячмінне вино! Цей перець є ще й однією з прянощів, використовуваних при консервуванні овочів і фруктів. У вигляді порошку він...
Кумин - рослина, яке було відомо вже стародавнім єгиптянам, тому його насіння до сих пір знаходять в пірамідах. Зараз вишуканої пряності вирощують в Середземномор'ї і Середньої Азії, а щорічний урожай кумина по всьому світу складає 35 тонн. Ця спеція вважається родичкою петрушки, має приємний,...
ТРОХИ ЦІКАВОГО Про кардамон:
• дуже смачний і корисний чай з рівних частин (по 0,5 чайної ложки) кардамону, кумина і коріандру. Цей тонізуючий напій допоможе вам позбавитися від відчуття тяжкості в шлунку і в усьому тілі.
• кілька насіння кардамону можуть усунути нудоту і зупинити блювоту.
•...