UAH
Інгредієнти для кондитерської промисловості в Полтава від інтернет-магазина ФУД ПАК, ТОВ | Купити Інгредієнти для кондитерської промисловості Полтава (Україна) недорого | ФУД ПАК, ТОВ : Allbiz
Premium Standard
Відгуків: 7

Інгредієнти для кондитерської промисловості

Смачний десерт - це багатокомпонентне блюдо. При створенні кондитерських виробів в промислових масштабах використовуються найрізноманітніші заготовки, використання яких допоможе довести кулінарне творіння до досконалості.

Своєчасна поставка кондитерської сировини - це запорука порядку і хороших показників на виробництві. Желатин, мак, сухофрукти, горіхи, какао і багато іншого, все це має бути готове для використання і перебувати під руками у кондитера в необхідній кількості. Для великих виробництв кондитерська сировина оптом - дуже вигідне рішення. Необхідність купити кондитерська сировина в невеликій кількості виникає і у власників закладів громадського харчування і домогосподарок. У цьому випадку на допомогу приходить Інтернет.

ТОВ "ФУД ПАК" тепер має свій сайт, на якому вибрати потрібну і оформити замовлення дуже легко. Ця компанія не тільки постачальник кондитерської сировини і спецій для різних організацій, але і виробник пакувальної продукції. Ми налаштовані на довгострокову співпрацю, тому уважно ставимося і до потенційних, і до постійних клієнтів. Наші консультанти завжди можуть ознайомити вас з інформацією про наших продуктах по телефону або в режимі онлайн.

Агар Агар lux 100
В наявності 
Агар - агар - суміш полісахаридів агарози і агаропектіна, що отримується шляхом екстрагування з червоних (Phyllophora, Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.) І бурих водоростей, які ростуть в Чорному морі, Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець. Агар є рослинним...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Ванілін
В наявності | Оптом і в роздріб 
Ванілін (ванілаль) - безбарвні голчасті кристали з запахомванілі. Формула ванілін а C8H8O3. Він містить такіефункціональние группикакальдегідная, ефірнаяіфенольная. Ванілін міститься в відеглікозідав плодах і є основним компонентом екстрактаванілі. Застосовується, в основному, синтетичний, в...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Глазур шокаладние краплі (дробси)
В наявності 
Шоколадні дропси - це солодкі крапельки діаметром від 2 до 5 мм з білого або чорного шоколаду. Ними часто прикрашають випічку або здійснюють глазурування поверхні випікається вироби. Для цього дропси просто розтоплюють на водяній бані. Такий шоколадний декор при оздобленні тортів - досить...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Желатин харчовий блюм 180
В наявності 
Безбарвна або світло-жовте речовина, без смаку і запаху. Використовується в якості гелеутворювача, згущувача, покриття, піноутворювача, освітлювача, засоби для капсулювання, стабілізатора піни, носія.
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Какао порошок натуральний
В наявності 
Какао натуральний - це порошок світло-коричневого кольору, є продуктом обробки насіння шоколадного дерева. Виробництво какао починається з обробки какао-бобів, з яких віджимають какао-масла, після чого знежирені боби перемелюють на спеціальних млинах в порошкоподібний какао.
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Какао порошок натуральний алкалізованний
В наявності 
Алкалізованний какао-порошок отримують шляхом обробки лужними реагентами какао-продуктів на одній з проміжних стадій отримання какао-порошку. Існує багато технологій алкалізації какао-порошку, і як правило, великі виробники використовують індивідуально розроблені способи алкалізації, що дозволяє...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Кокосова стружка
В наявності | Оптом і в роздріб 
Кокосова стружка- це продукт переробки кокосової м'якоті (див. Фото), який дуже часто використовується в приготуванні всілякої випічки, а іноді навіть м'яса і гарнірів. Кокосова стружка виходить неважким шляхом: свіжий кокос очищають, зливають кокосове молочко, після чого вискребают всю м'якоть....
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Курага
В наявності | Оптом і в роздріб 
Хоч курага і відноситься до категорії сухофруктів, але все ж більшу її частину становить вода. У 100 г кураги близько 70 г води. Наступний щабель, за кількісним складом належить вуглеводам - ​​25,16 м Харчові волокна в куразі становлять трохи більше 4 м Це 20% від денної норми, необхідної...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Кероб (аналог какао порошку)
В наявності | Оптом і в роздріб 
Кероб (ріжкове дерево, цареградський стручок, Иоаннов хліб) - вічнозелене дерево висотою до 10-15 м. Його плоди нагадують стручки квасолі, але істотно довші, досягають 30 см в довжину. Однак свіжі плоди ріжкового дерева абсолютно неїстівні. Для приготування порошку плоди сушать на сонці.
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Лимонна кислота
В наявності 
Лимонна кислота - це харчова добавка, яка використовується в кожному будинку, причому використовується не тільки в кулінарії, але ще і в повсякденному житті. Виглядає ця добавка як білий порошок, який добре розчиняється в воді (див. Фото). Лимонна кислота додається в їжу для того, щоб регулювати...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Мак сухий
В наявності | Оптом і в роздріб 
Ціна:
1 грн
Сухий мак спочатку потрібно залити окропом і дати йому часу набрякнути, після чого злити воду і відварити його в невеликій кількості води або молока. При бажанні в відварюють мак можна додати цукор, трохи вершкового масла. Мед можна додати, але пізніше, так як мед при кип'ятінні втрачає всі свої...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Макова начинка
В наявності 
Макові насіння вже досить давно вживають в кулінарних творіннях для додавання їм особливого смакового якостей. Макову начинку вживають в самих різних стравах в будь-якій точці світу, для нас дуже розповсюджені солодкі хлібопекарські вироби, млинці, рулети, коржі і бублики, десерти. Постряпать...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Ізюм
В наявності 
Якщо говорити про зміст білків / жирів / вуглеводів, то в 1 столовій ложці продукту міститься: білки - 0,44 г, 1% від рекомендованої денної норми; жири - 0,09 г, 0,17% від рекомендованої денної норми; вуглеводи - 9,9 г, 4% від рекомендованої денної норми. Вуглеводи - ось чого найбільше...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Арахіс половинки смажені
В наявності 
Арахіс смажений половинками солоненьке, його полюблять всі як дорослі, так і діти. Ідеально підходить як закуска до пива. Досить кидати себе в сумніви телефонуйте, пишіть замовляйте у нас і ви неодмінно не пошкодуєте.
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
Папір (пергамент) для випічки 30 см * 15м
В наявності 
Всі кондитери і досвідчені господині, які люблять пекти, знають, для чого потрібна пекарські папір. Цим папером застеляють листи і форми для випічки , щоб кондитерські вироби не прилипали до них, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд. Без використання цього корисного пристосування процес...
Група: Ингредиенты для кондитерской промышленности
LiveInternet

Опис

Неймовірна ціна на Інгредієнти для кондитерської промисловості в Полтава (Україна) від компанії ФУД ПАК, ТОВ. Великий вибір якісних товарів по доступній вартості.