Макова начинка
Макові насіння вже досить давно вживають в кулінарних творіннях для додавання їм особливого смакового якостей. Макову начинку вживають в самих різних стравах в будь-якій точці світу, для нас дуже розповсюджені солодкі хлібопекарські вироби, млинці, рулети, коржі і бублики, десерти. </ P>
Постряпать випічку або десерт з маковою начинкою стало простіше простого. Готову ароматну начинку можна купити. Всі процеси обробки і переробки зробили виробники за нас: відібрали якісну сировину, справили термообробку і подрібнення маку. Нам же залишається лише реалізовувати фантазії з начинками, додати вже полюбилися складові, такі як мед, свіжі яблука, сухофрукти і горіхи, улюблене повидло або ж проводити кухарські досліди з новими екзотичними. З маковою начинкою поєднується в принципі все, для любителів прянощі можна додавати, пряну корицю, кардамон, ванілін або потерти трошки лимонної кірки. Головне щоб консистенція набула не суху, а вологу консистенцію, тоді мак НЕ буде розсипатися при нарізці вироби. </ P>
Готова начинка з маку допоможе спекти гірку пишних смачних булочок, яким зрадіють і менші і старші, і заповнить ваше сімейне вогнище запахами дитинства і щастя. </ P>