Какао порошок натуральний алкалізованний
В наявності
Країна виробник:Індонезія
Опис
Алкалізованний какао-порошок отримують шляхом обробки лужними реагентами какао-продуктів на одній з проміжних стадій отримання какао-порошку. Існує багато технологій алкалізації какао-порошку, і як правило, великі виробники використовують індивідуально розроблені способи алкалізації, що дозволяє їм виробляти какао-порошки з характерними і впізнаваними кольором, смаком і ароматом. Залежно від ступеня алкалізації какао-порошки діляться на слабо-, середньо- і сільноалкалізованние. Чим вище ступінь алкалізації, тим темніший відтінок має какао-порошок.
Характеристики:
Країна виробник:Індонезія
Інформація актуальна: 08.11.2021
Детальніше
Неймовірна ціна на Какао порошок натуральний алкалізованний в Полтава (Україна) від компанії ФУД ПАК, ТОВ.