Добавки харчові різні
В наявності
Агар - агар - суміш полісахаридів агарози і агаропектіна, що отримується шляхом екстрагування з червоних (Phyllophora, Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.) І бурих водоростей, які ростуть в Чорному морі, Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець.
Агар є рослинним...
Група: Агар-агар
В наявності
Безбарвна або світло-жовте речовина, без смаку і запаху. Використовується в якості гелеутворювача, згущувача, покриття, піноутворювача, освітлювача, засоби для капсулювання, стабілізатора піни, носія.
Група: Желатин
В наявності
Лимонна кислота - це харчова добавка, яка використовується в кожному будинку, причому використовується не тільки в кулінарії, але ще і в повсякденному житті. Виглядає ця добавка як білий порошок, який добре розчиняється в воді (див. Фото). Лимонна кислота додається в їжу для того, щоб регулювати...
Група: Харчові кислоти
В наявності | Оптом і в роздріб
Ціна:
1 грн
Сухий мак спочатку потрібно залити окропом і дати йому часу набрякнути, після чого злити воду і відварити його в невеликій кількості води або молока. При бажанні в відварюють мак можна додати цукор, трохи вершкового масла. Мед можна додати, але пізніше, так як мед при кип'ятінні втрачає всі свої...
Група: Мак харчовий
В наявності
Ароматизатори яловичини, свинини. Ароматизатори ідентичні натуральним
Група: Ароматизатори харчові
В наявності
Функціональні добавки для шинки в оболонці й копченостей. Ароматизатори ідентичні натуральним
Група: Ароматизатори харчові
В наявності
Барвники харчові сухі. Харчові барвники
Група: Харчові барвники
В наявності
Стабілізатори, емульгатори Викос .Добавки харчові функціональні
Група: Харчові добавки
В наявності
Освежитель м'яса для проблемної сировини
Група: Ароматизатори харчові