Черемхова борошно - ТИМЧАСОВО ВІДСУТНІЙ.
Черемхова борошно не містить глютен, багата фітонцидами, а її калорійність в три рази нижче, ніж у пшеничного борошна. </ P>
Черёмуховая борошно багата на корисні мікро - та макроелементи, які містяться в самих ягодах черемхи. Але якщо ягоди ми споживаємо не так часто, як хотілося б, то борошно з черемхи дуже легко включити в свій раціон. </ P>
Борошно містить: </ p>
- вітаміни С, Е, Р;
- мінеральні солі цинку, заліза, міді, марганцю, кобальту;
- кумарин (відповідає за зниження «поганого» холестерину в крові). </ P>
Зверніть увагу на те, що вітамін Р сприяє зміцненню стінок судин, однак при цьому він абсолютно не виробляється людським організмом. Заповнити добову дозу вітаміну Р в організмі дозволить буквально один десерт з черемхової борошна. </ P>
За рахунок наявності в борошні кумарину їй вдається регулювати нервовий стан людини, впливаючи на нього заспокійливо. Крім того Черемхова борошно - це сечогінний і жовчогінний засіб, вона допомагає справлятися з такими недугами, як туберкульоз легенів, хронічний кольпіт, ентероколіт, діарея. </ P>