Кондитерська сировина
В наявності
Шоколадні дропси - це солодкі крапельки діаметром від 2 до 5 мм з білого або чорного шоколаду. Ними часто прикрашають випічку або здійснюють глазурування поверхні випікається вироби. Для цього дропси просто розтоплюють на водяній бані. Такий шоколадний декор при оздобленні тортів - досить...
Група: Кондитерські глазурі
В наявності | Оптом і в роздріб
Кокосова стружка- це продукт переробки кокосової м'якоті (див. Фото), який дуже часто використовується в приготуванні всілякої випічки, а іноді навіть м'яса і гарнірів.
Кокосова стружка виходить неважким шляхом: свіжий кокос очищають, зливають кокосове молочко, після чого вискребают всю м'якоть....
Група: Кокосова стружка
В наявності
Ціна:
39.28 грн
Добавки харчові для кондитерського виробництва FRUTAROM
Група: Сировина для кондитерських виробів